مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. من سال92 عقد کردم همسر بنده دست بزن داره فحاشی میکنه این مشکل از همون عقد تا الان وجود داره نزدیک به 8ساله دست بزن داره و اینکه امروز با گشت تماس گرفتمو صورت جلسه شد نامه پزشک قانونی بهم دادن و میخام ازش شکایت کنم جدا از اینها مریضی جنسی hpv هم بهم انتقال داده نزدیک به دوساله تحت نظر دکترم و یه پسر2سالونیمه دارم میخام برای طلاق اقدام کنم سند ازدواجو گرفته و خودمون یه شهر زندگی میکنیمو شهر دیگه عقد کردم چیکار باید بکنم چجوری درخواست بدم چقدر طول میکشه و هم مهریه و نفقه میخام هم اموالی که تو دوران ازدواجمون بدست اورده رو تقسیم کنه چون هرچی طلا داشتم ازم گرفت خونه خرید لطفا کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي و گفتگو وجود دارد ابتدا رونوشت سند ازدواجتون رو از دفترخونه اي كه عقد رو ثبت كردين بگيريد و سپس جهت مشاوره تلفني تماس بگيريد