مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خانه

سلام من و برادرم خانه دوطبقه داریم که درب راه پله داره دروغ جدا برای حیاط و از خونه من به حیاط را داره و اب و برق و گاز حیاط هم مال منه ایا اون میتونه از حیاط استفاده کنه

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر حیاط جز مشاعات باشد نمیتوانید مانع بشوید.اگر جزتملیکی شما باشد میتوانید.باید تقسیم نامه یا حدود ملک را بررسی کنید و ببینید در ملک چه کسی قید شده.