مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای دریافت حق و حقوق

سلام
من حدود 9 ماه در شرکتی به عنوان برنامه نویس کار کردم و متاسفانه قرارداد کتبی ندارم
از این 9 ماه فقط 2 ماه حقوق پرداخت شده که اون هم با تاخیر خیلی زیاد بوده
خواستم ببینم با توجه به اینکه قرارداد کتبی ندارم میتونم به اداره کار شکایت کنم؟
با توجه به شغلم که برنامه نویس هست پروژه هایی که انجام دادن هنوز هستن و از بعضی هاش دارن استفاده میکنن الان و سورس پروژه ها رو دارم، میتونم استعلام بانک هم بگیرم که 2 ماه پرداخت داشتن برای من، و از چند نفری که اونجا کار کردن شاید یکی دو نفرشون به عنوان شاهد تایید کنن که من اونجا کار کردم، همچنین از بعضی از افراد و شرکت هایی که با شرکتی که بودم کار میکنن رو میشناسم و از روابطشون اطلاع دارم
امکانش هست بتونم به اداره کار شکایت کنم و موفق به دریافت حق و حقوقم بشم؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام بله باتوجه به اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی از طریق فیش های دریافتی حقوقتان میتوانید شکایت کنید.وموفق میشود .