مشاوره حقوقی رایگان - چک خط خورده شده توسط غیره

با سلام
یک فقره چک به مبلغ بیست و دو ملیون ریال و مورخ 96/03/10 در وجه ضمانت پرداخت اجاره به نام مالک صادر شده و قرارداد به پایان رسیده و با تسویه کامل واحد تحویل مالک گردید. چک به بانک رفته و برگشت خورده در صورتی که وجه چک بابت ضمانت توسط شخص ثالث خط خورده شده و گواهی عدم پرداخت (برگشت) گرفته. عملا چک در وجه نداشته و دارای خط خوردگی بوده، قانونا چه کاری میتونم صورت بدم.
با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

در صورتی که چک بابت ضمانت بوده و در قرارداد اجاره یا بر روی چک ضمانی بودن آن نوشته شده میتوانید شکایت خیانت در امانت علیه طرفتان در دادسرای محل مطرح نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدادعای خودت رااثبات کنیدودرصورت اثبات شکایت خیانت درامانت نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا شکایت کیفری خیانت در امانت علیه ایشان مطرح کنید و تمامی دلايل تان را منضم به پرونده کنید. از جمله اجاره نامه و اشاره به ضمانتی بودن پرونده و هم چنین مدارک تخلیه ملک استیجاری... در صورتی که دادخواست حقوقی علیه شما بابت چک مطرح شد به شکایت کیفری استناد کنید.