مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت و جانبازی

سلام

شرح :

سربازی در حین خدمت دچار بیماری می شود و به علت عدم اعزام به موقع به مراکز درمان تخصصی کلیه های سرباز عفونت کرده و سرانجام چند ماه در بیمارستانهای ارتش در استان و تهران بستری می شود .

بالاخره سرباز با تشخیص کمیسیون عالی پزشکی تهران ( بدلیل بیماری کلیه ) از خدمت معاف و بدون اتمام دوران درمان از بیمارستان مرخص می کنند . حدود 2 سال بعد از معافیت سرباز کلیه هایش در اثر همان بیماری از دست می دهد .

بعد از آن حدود 1 سال را با دیالیز میگذراند تا اینکه موفق به پیوند کلیه می شود . با این حال باید هر روز تا آخر عمر دارو مصرف کند . و باید هر ماه ازمایش و دکتر برود اکنون حدود 7 سال از معافیت میگذرد .
ایا راهی هست که پیگیر غرامت یا جانبازی باشیم.
ممنونم.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت وجود مدارکی دال بر قصور مسئولین یگان خدمتی در اعزام به موقع و اینکه این کار سبب از دست دادن کلیه ها شده میتوانید جهت دریافت دیه اقدام نمایید.