مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور بنده به عنوان خريدار

با سلام اينجانب مهر 99 يك باب ويلا خريداري نموده و مقرر شده مابقي ثمن در ( 25% معامله ) در تاريخ 6/9/99 به فروشنده پرداخت نمايم ولي متاسفانه هنوز وام مورد نظر اينجانب از بانك به حسابم واريز نشده و احتمالا با سه هفته تاخير واريز ميشود در ضمن در متن قرارداد فسخ ناشي از عدم پرداخت حذف شده و بنده مكلف به پرداخت تاخير به ازاي هر روز 50000 تومان ميباشم در صورتيكه فروشنده تقاضاي اينجانب براي تعويق محضر را نپذيرد و در روز محضر حاضر شود و عدم حضور اينجانب را بگيرد به غير از پرداخت تاخير ذكر شده در قرارداد موجب پرداخت و يا فسخ قرارداد ميشوم ؟ در ضمن بعد از تاريخ مذكور و وقتي پول به حسابم واريز شد به چه صورتي به خريدار قانوني ابلاغ كنم تا ضمن دريافت ثمن معامله و خسارت در محضر حاضر گردد ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

با سلام
چنانچه در مبایعه نامه شرط انفساخ یا شرط فسخ معامله به علت عدم پرداخت مانده ثمن معامله ذکر نشده باشد معامله قطعی و به قوت خود باقی خواهد بود اما اگر ایشان گواهی عدم حضور در روز مقرر بگیرد جریمه مقرر روزانه بر شما تحمیل خواهد شد طبیعی است پس از تامین وجه شما می توانید از طریق ارسال اظهارنامه درخواست تسویه حساب و تقاضای انتقال قطعی سند مورد معامله را به نماید