مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث

با سلام از پدر ملکی زراعی به ارث رسیده. وارثان برای فروش آن از طریق مزایده حکم قضایی گرفته اند. ولی مهریه و نفقه همسر متوفی در آن حکم لحاظ نشده است. چطور می شود جلوی اجرای احکام و فروش را گرفت. سپاس

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حق خودرا دادخواست داده و مال را به ميزان حق خود با تامين اموال يا دستور موقت از دادگاه حقوقي يا اجراي ثبت توقيف نمايند