مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه ای که بر ذمه پدر شوهر است و در سند ازدواج ثبت نیست

باسلام هشت ماهه عقد کردم رابطه داشتم شوهرم منو نمی‌خواد ولی به زبان نمیاره و از رابطه که داشتیم سو استفاده کرده و منو الزام به تمکین. من زندگی نمیخوام چون دوستم ندارن و مهریه ای که پدر شوهرم قبول کرده 1500متر مربع زمین کشاورزی هست که قولنامه ای هست ثبت نیست و قولنامه ای به من نداده و 15مثقال طلا و دو دونگ خونه در محل سکونت هست رو قبول کرده و فقط روی یک برگه نوشته شده و امضا کرده و قبول کرده شاهد هم دارم ولی بعد از عقد ظاهراً زمین رو جهت سکونت خریدند ولی نمی‌دونم راست گفتن یا نه. درخواست مطالبه کردم اگه پدر شوهرم قبول نکرد به دادن مهریه و ... چه میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اگر قولنامه ای بابت این قطعه زمین به شما نداده یا داخل سند ازدواج ثبت نشده. میتونید اگه شاهد داشته باشید از اونا بخواهید که شهادت بدن که پدر شوهرتون اون زمین رو دادن به شما.
اگه شاهد نداشته باشید میتونید از سوگند خوردن استفاده کنید.