مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مستثنیات دین

اگر دو ماشین که لیزینگی باشد زوجه توقیف کرده باشد یک نیسان و یک سواری که با کلی دوندگی نیسان مستثنیات دین شناخته شد بعد از دو ماه به محضی که از پارکینگ درامده شد بعلت نقص فنی و عقب افتادن اقساطش بفروش رسید و پوله نیسان تمام و کمال بابت 3 سکه 48 میلیون و 13میلیون نفقه به زوجه پرداخت شده ایا میتوانم خورد روی دیگرم که ان هم توقیف است مستثنیات دین شناخته شود و بیارمش بیرون ایا قاضی چنین کاری میتواند بکند چون تعدیل زدم برای گرانی

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

خود رو چنانچه وسیله کار وامرار معاش نباشد جز مستثنیات دین نمی باشد