مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه دریافت مهریه

سلام من با اصرار همسرم و بخاطر کارش مجبور شدیم طلاق صوری بگیریم و دوباره تو دوران عده بهم رجوع کنیم این کار انجام شد اما شوهرم قبل از اجرا شدن صیغه طلاق تو محضر بهم به دورغ گفت که محضر دار خواسته که اقرارنامه دریافت مهریه ببرم و منو برد و ازم اقرارنامه دریافت مهریه گرفت، من مهریه دریافت نکردم و در دوران عده هم به هم رجوع کردیم، بعد این ماجراها و فشار فهمیدم که گولم زده، الان میخوام دادخواست ابطال اقرارنامه بدم، میشه ؟ و این که باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

گرفتن اقرارنامه دریافت مهریه با فریب ابطال اقرارنامه دریافت مهریه اقرارنامه دریافت مهریه مهریه