مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه دریافت مهریه

باسلام خدمت وکلای عزیز.
همسر بنده تو دفتر خانه عنوان کرده که کلیه مهریه وصداق خود را که 105 سکه هست رو دریافت کرده و حق هیچ گونه اعتراض وانکار چه در زمان حال چه در زمان آینده ولو به عنوان تضرر را ندارد و عقدخارج لازم حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب وساقط مینمایم.و
منبعد زمه همسرم نسبت به اینجانب از بابت مهریه بری گردیده و هیچ گونه حق اعتراضی ندارم.
حالا بعد از 6 ماه رفته تقاضای ابطال سند رو به دلیل عدم دریافت مهریه کرده.
آیا سند رسمی اقرارنامه رو میتونه باطل کنه.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،با توجه به اینکه در سند رسمی مذکور جعل مفادی واقع گردید،یعنی طلبی که دریافت نگردید،اقرار به دریافت شده،قطعا این سندرسمی،از طریق دادگاه باطل می گردد،و سپس اقدام به دریافت مهریه را می نماید،بهتر است قبل از اقدام ،با ایشان مصالحه نمایید.