مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه دریافت مهریه

با سلام و خسته نباشید.ه خاطر یکسری مسائل من در دفترخانه اسناد رسمی اقرار به دریافت قسمتی از مهریه ام در قالب سکه کرده ام.آیا امکان ابطال اقرارنامه وجود دارد؟ با توجه به اینکه همسرم با این ابطال کاملا موافق است.در ضمن من و همسرم از هم جدا نشده ایم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام چنانچه دفترخانه با رضایت طرفین قبول کرد که با توافق میتوانید باطل کنید در غیر اینصورت دادخواست ابطال به لحاظ اکراه در اخذ امضا مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان موافق است میتوانید از او بخواهید که اقرارنامه دیگری مبنی بر عدم پرداخت مهریه شما تنظیم کند تا قبلی باطل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر همسر شما موافقت
نماید امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفترخانه مراجعه کنید و مهریه را اضافه کنید و به هر مقدار که بخواهید می توانید مهریه تعیین کنید به شرطی که زوج رضایت داشته باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت توافق می توانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسرتان با تنظیم اقرار نامه ایی دیگر اقرار نماید که مهریه به شما پرداخت نکرده است