مشاوره حقوقی رایگان - اعتماد در سپردن چک

سلام . بنده مجری نصب سنگ ساختمانی هستم. جهت انجام پروژه ای بصورت شفاهی با یکی از همکاران توافق کردم قسمتی از کار را به ایشون واگذار کنم. ایشون هم با دو نفر دیگه به توافق رسید که بصورت شراکت، قسمتی از کار را انجام دهند، در اواسط انجام تعهد شفاهی مابین ، برای پرداخت اجرت این سه نفر سه فقره چک برای سه ماه متوالی به ایشون دادم، قرار شد هر یک از چک ها را که پاس کرد ، بین خودشون تقسیم کنند، چک اول را در سررسید خودش پاس کرد و ایشون سهم دو نفر را ندادند. با هم قرار گذاشتیم ، طلب اون دو نفر را من پرداخت کنم و ایشون چک ها را که بیش از دو برابر مبلغ طلبشون بود ، عودت داده و طلب خودش را دریافت کند. الان چند ماهی میشه چک ها را برگشت زده . علی الرغم تماس های مکرر بنده بابت استرداد چک ها در قبال دریافت طلبشون ، جواب نمیده و پیغام داده در صورت پرداخت مبلغی حدود 20 تومن مازاد بر طلبشون ، چک ها را بر میگردونند. لطفا راهکاری به بنده ارایه بفرمایید.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. باید دادخواست استرداد لاشه چک مطرح بفرمایید

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

دادخواست الزام ایشان به عودت چک ها را مطرح و از لحاظ کیفری هم دعوی خیانت در امانت هر دو دعوی با ادله شهود مطرح کنید