مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام
من دانشجوی مقطع دکترای تخصصی شيمی هستم. برای انجام پايان نامه متاسفانه به يک موسسه اعتماد کردم. طبق قرار دادی که تا دی ماه 97 بستند من بايد برای انجام کل پايان نامه 13 ميليون به اين موسسه پرداخت ميکردم که هفت ميليون رو از من گرفتن و حتی مرحله اول کارم رو هم درست انجام ندادن. من کارم رو کنسل کردم
حالا چجوری پولمو پس بگيرم
خيلی نگرانم
لطفا کمکم کنيد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در قبال پول پرداختی چنانچه رسیدی دارید و همچنین اگر تعهد نامه ای توسط ان موسسه امضا شده و گواهی مبنی بر توقف انجام تعهد چنانچه در اختیار دارید میتوانید وجوه مورد ادعای خود را مطالبه کنید