مشاوره حقوقی رایگان - سلام شوهرم بدون اطلاع بنده با ماشینی که بنامم هست مواد شیشه و متادون فروخته گرفتنش ایا ماشین و خونه

سلام شوهرم بدون اطلاع من تو ماشینی که بنام من هست شیشه و متادون فروخته قبلا هم سابقه داره الان میخواستم بدونم خونه و ماشین که بنام من هست مصادره میشه؟ حساب های بانکی من مسدود میشه؟

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

اگر اثبات کنید شما از این عمل بی اطلاع بوده ایدخیر