مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. شوهر من از تیر ماه سال گذشته من رو بیرون انداخته. برای الزام به تمکین درخواست داد و من هم برای نفقه. از روزی که انداختتم بیرون درخواست دادم. میخوام بدونم نفقه به من تا تاریخ عدم تمکین تعلق میگیره یا نه؟ تاریخ رای دادگاه برای الزام به تمکین هم 30 مهر هست. من به خاطر این که از لحاظ جانی امنیت ندارم، نمیخوام برم‌. ممنون میشم اگر جواب بدید‌.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اثبات عدم تامین جانی، باشماست، باقطعی شدن حکم به الزام تمکین، نفقه بشما. تعلق نمی گیرد