مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام. من برج دوازده سال گذشته یک تصادف با عابر پیاده در کمربندی شیراز ( بزرگراه امام خمینی) داشتم که متأسفانه منجر به فوت ایشان بعد از مراجعه به بیمارستان شد.
بعد از چندین بار دادگاه و غیره بالاخره حکم پرونده صادر شده و به اون بنده خدا از بیمه من دیه کامل پرداخت شده و یک مشکلی که داریم اون جریمه کیفری ماده 714 هست که به خاطر تصادف مرتکب شدیم که شش ماه زندان برای من بریدن که در صورت رضایت تبدیل میشه به جزای نقدی ولی متأسفانه خانواده مرحوم رضایت نمی دهند.
من هم متأسفانه زیاد مهلت ندارم تا یک ماه دیگر.
میخواستم ببینم که آیا راه دیگه ای وجود داره که تخفیف در حکم داشته باشه یا تبدیل به جزای نقدی بشه؟
تصادف ما هم پنجاه درصد بنده مقصر بودم چون نزدیک به پل عابر پیاده بوده و ممنوع بودن عبور عابر پیاده از بزرگراه بوده
با وجود این که کلی در روند پرونده با خانواده مرحوم همکاری کردیم و هیچ گونه درگیری و بحثی نداشتیم. ولی الان که برای بنده حکم صادر کردن، این ها رضایت نمی دهند. نمی‌دونم چیکار کنم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پيگيري حقوقي و عنداللزوم وكيل بگيريد