مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام. بنده سال 97 از شرکت ... یک ماشین به صورت اقساطی ( 2 قسط ) خریداری کردم. به این صورت که ثبت نام اولیه به نام خودم بود ولی موقع سند زدن شرکت گفت میتوانی با تنظیم یک سند صلح در دفتر اسناد رسمی به نام هر کسی تمایل داری سند صادر شود. بنده هم موقع آماده شدن سند رفتم دفتر خانه و یک سند صلح تنظیم کردم که سند ماشین به نام همسرم صادر شود بعد از گذشت چند ماه و با توجه به مشکلاتی که بین بنده و همسرم پیش آمد از این کار خودم پشیمان شدم و حالا همسرم رفته درخواست استرداد ماشین رو داده و دادگاه هم فعلا خوردو را توقیف کرده. یک جلسه دادرسی هم برگزار شده قاضی میگه اولا که هبه نامه تنظیم نشده بین شما بعدش هم از لحاظ اخلاقی اون طرف راضی نیست و چون سند به نام همسرم هست باید ماشین رو به ایشان بدهم.
در صورتی که مبلغ ماشین را طی دو مرحله از حسابم خودم پرداخت کردم که پرینت حسابم در پرونده موجود است و این که اون سندی که مشخص میکنه بنده از شرکت ... درخواست کردم که سند خوردو به نام همسرم شود هم در پرونده موجود است.
سوال بنده اینجاست آیا بین زن و شوهر حتما باید هبه نامه تنظیم شود؟
وقتی همسرم شکایت کرده مبنی بر استراد مال منقول آیا نیاز هست بنده هم برم جداگانه دادخواست رجوع از هبه بدهم؟ یا همون در دفاع از شکایت ایشان بگم از هبه رجوع کردم کافیه؟
و این که اگر رای به نفع ایشان صادر بشه، من چی کار باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

رجوع از هبه به همسر صلح خودرو پس گرفتن خودرو از همسر دادخواست استرداد خودرو رجوع از هبه هبه نامه خودرو هبه