مشاوره حقوقی رایگان - خريد و فروش مال غير

سلام. حدود 1 ماه پيش برادرم بدون حضور من ولي با اطلاع از موضوع، ماشينم را به قيمت خيلي ارزان فروخت. ماشين به نام خودم و قولنامه در مغازه دوستش انجام شد و ثبتي نمي باشد. طبق قرارشان آخرين چك تسويه من به شركت ... به تاريخ 99/8/3 به عهده خريدار بود كه پاس نكردند. ميتوانم شكايت مبني بر بي اطلاعي كنم؟ در ضمن پولي از برادرم هم دريافت نكردم. پس از 1 هفته موفق به ديدن قولنامه شدم و فهميدم برادرم به قيمت بالاتر و با قولنامه صوری ماشينم را فروخته

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تحت عنوان فروش مال غیر میتوانید شکایت کیفری نمایید و بعد با داشتن رای کیفری ابطال معامله و برگشت ماشین را بخواهید البته در صورتی برادرتان نتواند به هر نحو ثابت نماید شما از این موضوع مطلع بودید