مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه و تمکین

سلام خسته نباشید
منو شوهرم با هم زندگی میکنیم خونه اجاره ای هستش و قرارداد بنام منه. الان قرارداد تموم شده و ایشون برای من خونه تهیه نمیکنن و نمیذارن که من جهیزیه ام را هم ببرم. من الان باید چیکار کنم؟
سوال دیگم اینه که لیست سیاهه دارم که هم وسیله های خودم و هم وسیله های شوهرم رو توی اون نوشتیم و امضا هم کرده. اینجوری کل وسیله ها برای منه یا هرکی برای خودش؟؟ ممنون میشم فقط سریع چون من مهلت خونه ام چندروز دیگه تمومه. و من از صابخونه مهلت گرفتم چیکار کنم من؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید شکایت ترک انفاق کنید. برای بردن جهیزیه هم باید با تقدیم دادخواست مطالبه جهیزیه کنید