مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالتنامه رسمی

سلام من یه نمونه رای میخواستم در خصوص ابطال وکالتنامه رسمی به دلیل تخلف سر دفتر و عدم رعایت مقررات قانونی در ثبت سند موضوع مواد 63 و 66 و67 و مفهوم مخالف ماده 70 قانون ثبت اسناد.
سند وکالتنامه رو برای شخص بی سواد بدون گرفتن معتمد ثبت میکنه و تو وکالتنامه موارد متعدد وجود داره که خلاف قصد و رضایت شخص بوده و باتوجه به بی سوادی شخص. اون فکر میکنه که همون چیزی رو که به سر دفتر گفته نوشته (گفته به پسرم میخوام وکالت بدم 50 میلیون وام بگیره سردفتر کلی نوشته و پسرش رفته یک میلیارد وام گرفته ) من فقط یه نمونه در این خصوص میخوام خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
آرای ماخوذه برای موکلین هیچ وکیلی در اختیار سایرین به دلیل رعایت امانت قرار نمیگیرد شما میتوانید با استفاده از تجارب همکاران در این زمینه اقدام به همکاری با ایشان جهت مطالبه حقوق خویش نمایید.