مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده خیانت زن در فضای مجازی (سکس مجازی) و اعتراف تصویری مرد متهم

باسلام
با در دست داشتن مدارکی از قبیل صدای ضبط شده با کیفیت و مشخص از رابطه نامشروع و (زنا مجازی) (سکس تصویری) همسرم و اعتراف صوتی همسرم به رابطه و فیلم ضبط شده از تماس تصویری با مردی که با همسرم در ارتباط هست و اعترافات واضح مرد متهم، آیا میشود از همسرم شکایت کنم ؟
ضمنا مرد متهم ساکن اروپا بوده و به ایران رفت وآمد دارد.
ممنون از همه اساتید بزرگوار.

پاسخ ها :

یک وکیل

حداکثر مجازات خانم چند ضربه شلاق هست. اعتراف صوتی ، کتبی و حتی ویدیویی که شما با زور و اجبار گرفته اید هم هیچ ارزش قانونی ندارد بنابراین با مراجعه به مشاور خانواده مشکل را ریشه ای حل کنید وگرنه جرم زنا ثابت نخواهد شد و فقط آبروی خودتان خواهد رفت.