مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث وقفی

با سلام
خانه ای از پدر به ارث رسیده مابین 4 برادر و 2 خواهر . خواهران تصمیم به فروش دارند و 4 برادر سعی در نگهداشتن خانه پدری دارند.

1- آیا خواهران میتوانند با توجه با اینکه یکی از برادران در خانه پدر سکونت دارد و سالهاست به آنها اجاره پرداخت نموده خانه را به دیگری غیر از برادران بفروشند؟

2- با توجه به اینکه 3 برادر دیگر در ایران ساکن نیستند آیا ممکن است که دادگاه دستور فروش و مزایده صادر کند ؟

3- در صورت دستور فروش و مزایده آیا برادران برای خرید خانه پدری و نگهداشتن آن هیچ مزیتی نسبت به دیگران دارند ؟

4- عرصه خانه مذکور وقفی میباشد با توجه به وقف 99 ساله عرصه آیا دادگاه دستور فروش فقط جهت اعیان صادر مینماید یا اعیان و عرصه با هم ؟

پاسخ ها :

تقسیم ارث وقفی ملک ارثی وقفی مزایده ملک ارثی ملک وقفی ملک ارثی تقسیم ارث ارث قوانین ارث