مشاوره حقوقی رایگان - میزان زمان مزایده ملک

باسلام
سه دانگ یک ملک مسکونی متعلق به بنده است و مالک سه دانگ بعدی فوت شده و هشت ورثه دارد.
حالا شش نفر از وراث سهمشان را به بنده می‌فروشند ولی دونفرشان نمی‌فروشند.
من چگونه می‌توانم آنها را وادار به فروش سهمشان بکنم

اگر راهکار مزایده است چقدر زمان می‌برد تا دستور مزایده را اخذ کنم و مزایده انجام شود

باسپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک مشاع است ، اجبار ندارد باید دستور فروش ملک مشاع از دادگاه بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به سیستم سی ام اس دادگستری و زمانبندی شعبه دارد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام شما نمیتوانید ورثه رو اجبار به فروش نمایید، در حال حاضر مالک سهم ورثه ای هستید که به شما فروختند.برای مزایده هم لازم است که سما دادخواست تقسیم مال مشاع مطرح بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از درخواست افراز از طریق مرجع ذیصلاح باید از طریق دادگاه دستور فروش مال مشاع را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مزایده اقدام بفرمائید و مدت زمان مزایده بسته به شعبه رسیدگی‌کننده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول سهم ان شش نفر را بخر بعد به دو نفر بعدی اطهارنامه ارسال کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکانپذیر نیست.
می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با اخذ گواهی عدم امکان افراز از اداره ثبت درخواست دستور فروش به دادگاه مطرح نمایید.بدون تشکیل جلسه رسیدگی خواهد شد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دادخواست دستور فروش به طرفیت ورثه بدهید . قبل آن گواهی عدم افراز از اداره ثبت اخذ نمایید . پیگیری کنید 6 ماه بیشتر نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست با آن دوم توافق نمایید مبلغی به آنها بدهید تا رضایت بدهند در غیر این صورت مزایده حداقل چند ماه زمان میبرد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
درصورت غیرقابل افراز بودن ملک،باید دستور فروش ملک مشاع را از دادگاه بخواهید.زمان مزایده قابل پیش بینی نیست.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به دادگاه محل وقوع ملک و زمانبندی شعب دارد.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اول باید به اداره ثبت مراجعه کنین تقاضای گواهی افراز یا عدم افراز رو توسط کارشناس ثبت بگیرین بعد در صورت عدم افراز مزایده تقاضا کنین در صورت افراز ملک تقسیم میشود

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

ابتدا باید به اداره ثبت مراجعه و گواهی عدم افراز بگیرید و سپس به دادگاه مراجعه و دادخواست دستور فروش بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

گواهی عدم امکان افراز از اداره ثبت بگیرید و سپس تقاضای دستور فروش به دادگاه بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست صدور دستور فروش به دادگاه بدهید تا زمان صدور حکم و اجرای آن حداقل یکسال را در نظر بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دستور فروش را از دادگاه بگیرید
مدت زمان مزایده را نمی توان پیش بینی نمود و بستگی به ترافیک شعبه مربوطه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و سپس سهم وراثی که قصد فروش دارند خریداری نمایید

و بعد درخواست دستور فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید و در مزایده شرکت و سهم سایر ورثه را خریداری نمایید و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مطابق ماده 119 قانون اجرای احکام مدنی،

موعد فروش باید طوری تعیین شود که فاصله بین انتشار آگهی و روز فروش بیشتر از یک ماه و کمتر از ده روز نباشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دستور فروش لازم است. چند ماه زمان لازم دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید درخواست فروش مال مشاع دهید و خود نیز در مزایده شرکت کنید . زمان قابل پیش‌بینی نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست افراز از طریق مرجع ذیصلاح بدهید و سپس از طریق دادگاه دستور فروش مال مشاع را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دستور فروش بگیرید کارشناس تعیین می کند زمان قابل پیش بینی نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید از طریق دادگاه دستور فروش اخذ نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

امکان اجبار مالکین وجود ندارد میتوانید دادخواست افراز و سپس فروش ملک را مطرح نماید