مشاوره حقوقی رایگان - آیا استفاده از حیاط مشاع به عنوان پارکینگ برای مالکینی که پارکینگ سندی ندارند مجاز است؟

ما ساکن آپارتمانی 16 واحدی هستیم که 3 واحد پارکینگ سندی ندارند. یکی از واحد ها که پارکینگ ندارد 3 خودرو دارد که 2 خودرو در پارکینگ دیگر همسایه ها و یک خودرو در حیاط پارک میشود. واحدی دیگر هم پارکینگ سندی ندارد 2 خودرو دارد که اولی را در پارکینگ همسایه و دومی را در حیاط پارک میکند. در ضمن در این آپارتمان چون بعضی واحد ها از جمله خودم دارای 2 خودرو هستیم و یکی را در حیاط پارک میکنیم، آیا کسانی که قانونا پارکینگ سندی ندارند ، حق ورود خودرو به حیاط و پارک در حیاط و استفاده از حیاط مشاع به عنوان پارکینگ را دارند یا خیر.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

استفاده از مشاعات و حیاط ساختمان جهت پارک خودرو نیاز به جلب رضایت همه شرکا دارد