مشاوره حقوقی رایگان - راجع به میزان سنوات خدمت کارگر مطب

من پس از 55 سال کار و بعلت کرونا 10 ماه است مطب خود را تعطیل کرده ام کارگری داشتم که هفته ای 4 روز نیمه وقت 3 تا 8 بعد از ظهر در مطب کار و ماهیانه 700 هزار تومان دریافت میکرد و بر همین اساس تقریبا مدت 12 سال از حق بیمه و سالی یک ماه عیدی برخوردار بود 3 سال قبل بازنشسته شد ولی بعلت نیاز همچنان نزد من کار میکرد اخیرا به وزارت کار رفته و سنوات خدمت از من طلب کرده میزان بدهی من چقدر خواهد شد سپاس از راهنمایی

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که ثابت شود که اشتغال کارگر پاره وقت بوده ساعات کار محاسبه وبا احتساب ساعت کار موظفی کارگر مورد محاسبه وباتبدیل ساعات کار به روز وماه وسال پس از استخراج باکسر جمیع پرداخت های بعمل امده کارگر مستحق دریافت مابه التفات خواهد بود موفق باشید