مشاوره حقوقی رایگان - سنوات کارگر

سلام، خسته نباشید.
من بابت اینکه کارفرما سنوات را پرداخت نکرده بود از طریق وزارت کار به کارفرمای خود شکایت کردم و امروز دادنامه ای برای من ارسال شد که کارفرما مکلف به پرداخت مبلغی شد.
خواستم ببینم بعد از صادر شدن دادنامه، کارفرما می‌تواند حکم را اجرا نکند و این که این داده اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر رای قطعی بشه لازم الاجرا هست و میتونید از طریق اجرای احکام دادگستری حکم را اجرا کنید