مشاوره حقوقی رایگان - حیاط پشتی

با سلام
ابعاد حیاط خلوت چقدر باید باشد و فاصله دو پنجره روبرو چقدر باید باشد تا همسایه زیر زمین اجازه نصب فن هواکش را داشته باشد؟

منزل شمالی می باشد
و فاصله دو پنجره روبرو 4 متر است
و ارتفاع پنجره ایشان از طبقه ما کمتر از 2 متر است
دستگاه فنی که همسایه زیر زمین نصب کرده بسیار پر سر و صدا می باشد و مانع خواب ما در ساعت های استراحت شده است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام سوال شما جنبه نظام مهندسی داردومربوطبه کارشناسان شهرداری است ولی در کل در صورتی که پنجره ی در داخل حیاط باشد وفاصله تا دیوار همسایه 4 متر باشد قانونا مشکی ندارد وازنظر سر وصدا در صورتیکه خارج ازعرف باشد ودر محله مسکونی کارگاهی دایر شده باشد شما از طریق قانونی حق جلوگیری دارید موفق باشید