مشاوره حقوقی رایگان - صدای هواکش محل سکونت

سلام
3 سالی هستش که واحد مسکونی را خریدم.
طبقه بالایی اینجانب می‌گوید
صدای هواکش سرویس بهداشتی شما مارا اذیت مینماید،
در صورتی که صدای تمام هواکش های هر طبقه آپارتمانی که بنده آنجا ساکن هستم، یکی هستش!!!!!
طبقه دومی می‌گوید، نباید صدای هواکش بالا بیاید، بنده را تهدیدمینماید و میگوید:
وگر نه داخل لوله فاضلاب سیمان ریخته و راه فاضلاب را مسدود مینمایم!!!!!
اگر بنده را راهنمایی بفرمایید
ممنون میشوم!!!!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است از طریق مدیریت مسئله را حل و فصل نمایید
در صورت هرگونه اقدام از جانب ایشان مانند بستن فاضلاب می توانید شکایت نمایید