مشاوره حقوقی رایگان - روش محاسبه سابقه جبهه رزمندگان داوطلب با احتساب مرخصی

با سلام و احترام؛
1- برای رزمندگانی که در زمان جنگ به صورت داوطلبانه در مناطق عملیاتی حضور داشتند، به ازای هر ماه سابقه جبهه مستمر، چند روز به آن ها مرخصی تعلق می گیرد؟
2- آیا تفاوتی در میزان محاسبه مرخصی در ارتش یا سپاه وجود دارد؟
3- و سوال آخر اینکه میزان محاسبه برای یک ماه حضور در جبهه یا مثلا سه ماه حضور مستمر وجود دارد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام محاسبات توسط یگان اعزام کننده بعمل می اید وبنظر می رسد هریکماه حضور در جبهه در صورتی که مرخضی استفاده نشده باشد 45 روز مورد محاسبه قرار می گیرد موفق باشید