مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان پارکینگ

بنده مستاجر هستم در قولنامه من ششدانگ پارکینگ ذکر شده ولی بعد از یه هفته وقتی من ماشین آوردم میگن شما پارکینگ نداری من میتونم ضرر و زیان بگیرم ؟ و آیا اگه بخواد منو بیرون کنه و مخالفت کنم چی پیش میاد

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر پارکینگ شرط شده و اجاره با وصف داشتن پارکینگ بوده برای شما فقط حق فسخ وجود دارد و یا اینکه به همان نحو و با همان اجرت قبول کنید

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف مابه التفاوت اجاره منزل دارای پارکینگ و بدون پارکینگ را با نظر کارشناس رسمی دادگستری از میزان اجاره بهای خود کسر کنید و تا پایان مدت قرارداد صاحبخانه حق بیرون کردن شما را ندارد