مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز

باسلام خدمت اساتید محترم و زحمت کش بنده فرزند جانباز شیمیایی از کار افتاده کلی 25درصد هستم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم از سال 93 تا الان در شرکت دولتی بعنوان نیروی شرکتی پیمانکاری حجمی زیر نظر پشتیبانی امور دام کار میکنم قبلا هم دیوان شکایت کردم جواب منفی گرفتم خواستم بدونم این استفساریه شامل منم میشه یا نه ممنونم اگه زحمت بکشید اساتید محترم جواب منو بدین منتظر جواب شما هستم و ازتون تشکر میکنم که وقتتون رو ما میگیریم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام چکیده موضوع ماده 21قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران واصلاحات والحاقات بعدی ان ناظر به بند و ماده 44 قانون برنامه توسعه پنجم مربوط به تکلیف دستگاههای دولتی برای استخدام 25 درصدازظرفیت استخدامی خودازبین ایثارگران و5 درصداز رزمندگان وفرزندان انان درصورت مطابقت تخصص تحصیلات وداشتن مجوز استخدام ویاخروجی نیرو مربوط می شودکه البته اعتبارقانون نسبت به تبدیل وضعیت مشمول کسانی می باشد که از سال 1390 تا 1395 شاغل بوده اندبارعایت همه شرایط وبرای شروع ایثارگران وخانواده انان باید از بنیاد شهیدورزمندگان از یگان اعزام کننده معرفی نامه دریافت نمایند وموضوع را پیگیری کنندموفق باشید