مشاوره حقوقی رایگان - با تهدیدهای همسرم چه کنم؟

باسلام من خانمی 20ساله هستم. همسرم هم31 ساله است و ما پنج سال است که ازدواج کرده ایم.
حاصل ازدواج ما یک دختر سه ساله است.
من با همسرم از طریق فضای مجازی آشنا شده و هیچ آشنایی قبلی وجود نداشت. من هیچگونه خانه داری و آشپزی بلد نبودم و خانواده همسرم و خوده همسرم زمانی خواستگاری گفتند ما خودمان بزرگش میکنیم و یادش میدهیم اما اینها فقط در حد حرف بود و همسرم با هر بار اشتباه من مرا مورد کتک زدن و فحاشی قرار میداد. و من فکر کردم اگر بچه دار شوم همه چیز درست میشود اما بهتر نشد هیچ بدترم شد همسر من بدلیل اینکه به مادرش خیلی وابستس و حرف مادرش هم حرف اوست بدلیل اینکه مادرش از من خوشش نمی آمد از من دور میشد. وقتی هم که اعتراض میکردم مرا به خانه پدرم میبردند و همسرم دخترم را از من میگرفت و چند روز پیش مادرش میبرد و با اصرار های من را برمیگرداند. طی مدت همسرم هم درگیر اعتیاد شده بود همیشه دوستداشت من خانه نباشم و همیشه من و دخترم را خانه پدرم میبرد و من قبلن مدرک داشتم متادون و تریاک از جیبهای او درآوردم اما او همه آنها را نابود کرد. در این بین من بیخیال شدم و در فضای مجازی با آقای سه سال از خودم بزرگتر درد و دل کردم و او هم به من کمک کرد وکیل بگیرم و طلاق توافقی بگیرم. اما همسرم یکروز با صدای ضبط شده مان به خانه مان آمد و مرا با تهدید باز گرداند که آبروی مرا میریزد. الان بعد از شش ماه باز هم بخاطر نعشه بازی قهر کرده که یه خانه پدرم آمده ام و او دخترم را بدون هیچ قانونی از من گرفته و میگوید صدای شش ماه پیشت را برای امروز کنار گذاشته ام و میخاهم برای دادگاه ارائه دهم...
آیا میتواند ثابت کند من گناهکار؟
چکاری برای گرفتن دخترم از من برمیاد؟
میتوانم مهریه ام را به اجرا بگذارم که تنبیه بشود؟
من چگونه کاراهای اداری را شروع کنم؟
مهریه را اجرا بگذارم؟
یا با شکایت فرزندم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به اعتیاد نامبرده قطعا به شما واگذار خواهد شد