مشاوره حقوقی رایگان - نشر اسرار خصوصی

سلام و عرض ادب. مدتیه خونه پدرم هستم درخواست طلاق دادم و رای دادگاه گرفتم. شوهرم عکس عروسیمون رو پرفایل واتساپ و استوری اینستاش میگذاره و تهدید به بردن آبروم میکنه میخاستم بدونم چکار کنم آیا میتونم ازش شکایت کنم؟ چون استوری اینستاش پاک میشه فقط عکس پرفایل واتساپش هنوز هستش. و اینکه مدام برای پدرو برادرم پیام میفرسته که دخترتون بهم خیانت میکرده و به همه این رو میگم و آبروش رو میبرم. سپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله با توجه ب این که هیچ گونه نسبتی بهم ندارید ایشان حق استفاده از عکسهای شما را ندارد و به جهت ایجاد مزاحمت و تهدید به سو استفاده از عکسهای شخصی شما از ایشان شکایت کنید. جهت اثبات حرف خود از استوری ایشان و پروفایل ایشان اسکرین شات تاریخدار تهیه کنید. ضمنا متن پیا های ارسالی ایشان در واتس اپ یا اس ام اس را نیز پرینت کنید تا جهت اثبات ادعای خود ارائه دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به جرم افترا و تهدید شکایت نمایید .