مشاوره حقوقی رایگان - بنده مورد تهمت و فحاشی و ضرب و شتم قرار گرفتم

بنده سوار تاکسی شده بودم و متاسفانه برابر در آوردن گوشی تلفن همراه به صورت سهوا دستم با خانم میانسالی که کنار بنده نشسته بود برخورد کرد و از ایشان عذر خواهی کردم و از تاکسی پیاده شدم، اما ایشان با شدت چندین بار از پشت با کیف دستیشان محکم به سر و گردن بنده ضربه میزدند و فحاشی و تهمت میزدند، میخواستم بدونم با وجود اینکه هیچگونه آسیبی بر اثر بروز ضربه به سر و گردنم نرسیده میتوانم از این شخص شکایت کنم همچنین چون در خیابان و اماکن عمومی اقدام به فحاشی و تهمت زدن کردن آیا میتوانم از ایشان اعاده حیثیت کنم و ازشون شکایت کنم؟؟؟

آیا ایشان با توجه به ادعای دروغین و ناموسی نشون دادن قضیه میتونه از بنده شکایت کنه؟
چه مشکلاتی امکان داره بتونن برای بنده ایجاد کنن؟؟

لازم به ذکر است نه بنده ایشان را میشناسم و نه ایشان بنده را با استناد به این ماجرا وقتی نام و نام خانوادگی از هم نمی‌دانیم آیا امکانش هست که بنده شکایتی بکنم و اعاده حیثیت داشته باشم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر هرچند در پرونده های کیفری مقید به ذکر دقیق نام نیست ولی شما نه نام را میدانید نه محل سکونت معمولا این پرونده ها نتیجه ای در بر ندارد

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر امکان شکایت وجود ندارد