مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر

پول رهن که به عنوان امانت نزد خودش بود را پس از تخلیه منزل به ما نداده و نمی‌خواهد بدهد و نیز در اجاره نامه بدون اطلاع من دست برده و چند مورد اضافه کرده است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در مورد اضافه کردن شکوائیه جعل در دفاتر خدمات الکترونیک مطرح و هم چنین در مورد پول ودیعه خانه منزل را تخلیه نکنید و برای ایشان ابتدا اظهارنامه در خواست ودیعه و بعد از یک هفته دادخواست مطالبه ان را را در همان دفاتر مطرح کنید