مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملكی

سلام، ساختمانی چند واحدی كه دارای سند تفكيكی می باشد بدليل فرسودگی، كامل تخريب شده است حال مالكين توافق به ساختن ملك دارند ولی يكی از مالكين ساختمان، سرناسازگاری دارد و خواهان سهمی بيش از سهم قانونی خود ميباشد. شهرداری برای جواز ساخت رفتيم جواز ندادند گفتند بايد همه مالكين رضايت ساخت داشته باشند دادگاه رفتيم گفتند بريد باهم مصالحه كنيد بلاتكليف مانده ايم. چكاری برای اين مشكل بايد كرد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با تشخیص سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری مبنی بر فرسودگی ساختمان و با تامین اجاره مسکن مناسب برای مالک و شریک ممتنع می توان با حکم دادگاه اقدام به تجدید بنا نمود با وکیل مشورت نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.وظیفه دادگاه به صدور حکم است.یاالله