مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو بدون حضور مالک

با سلام خسته نباشید 7ماه پیش خودروی خریداری نمودم منتهی تا به الان تعویض پلاک نکرده ام چند روز پیش خودروی من توقیف و به پارکینگ فرستاده شد مالک خودرو کرج زندگی میکنه و من نیز رشت هستم ایا این امکان وجود داره که بدون حضور مالک خودروی خودم رو از پارکینگ ترخیص نمایم در ضمن بیمه نامه ماشین به نام خودم هست و کلیه مدارک های خودرو دست خودم میباشد با تشکر

پاسخ ها :

یعقوب ساسانی

یعقوب ساسانی :

استان :

سلام بله اگر فقط مشکل تخلف از ناحیه پلیس راهور باشه با اعطای وکالت کاری از طرف صاحب سند می‌شود خودرو را ازاد نمود و اگر از طرف مرجع قضایی و در راستای دستور قضایی توقیف شده باشد بایست به وکیل دادگستری اعطای وکالت از جانب صاحب سند و خریدار داده شود تا پیگیری امر حاصل گردد