مشاوره حقوقی رایگان - امتناع مدیر ساختمان از دادن فاکتور، قبوض ساختمان و ریز هزینه ها

با عرض سلام و ادب
مدیر ساختمان ما هرگز هیچ کپی ای از قبوض برق، آب و گاز ساختمان در تابلو اعلانات قرار نمی دهد و حتی یک بار که آن ها را برای صاحب خانه می خواستیم با داد و فریاد جلوی خانه ی ما آمد و امتناع می کرد و می گفت « دو روزه این جا رو خریده این ها رو هم می خواد، باید بیاید بگیرد » ، بی مشورت هر تغییر غیر ضروری ای که می خواهد انجام می دهد و چون خودش همه ی کارهای تأسیساتی آپارتمان را انجام می دهد هزینه ها به جیب خودش می رود این مخارج بیهوده را مثل رنگ آمیزی درب ساختمان تحمیل می کند، و فقط کاغذ دستنویس روی تابلو اعلانات برای هر واحد قرار می دهد، ما هزینه ی رنگ آمیزی را ندادیم چون تحمیلی بود وقتی گفت چرا پرداخت نکردید گفتیم باید مشورت کنید و فاکتور ارائه دهید، که شروع به فحاشی به ما کرد و تهدید به درگیری کرد و گفت تو کاره ای نیستی که با تو مشورت کنم، به صاحب خونه ات می گم شارژ ندادی، در حالی که تمام شارژ ها را با اپلیکیشن آپ به همان شماره حساب که نام خودش است پرداخت کرده ایم به دروغ می گوید « 6 ماه است شارژی نداده ای و به حساب بابات ریختی، شارژی برایم نیامده»، سگ نگهداری می کند و سگش راحت در طبقات آپارتمان می نشیند، آیا کارش قانونی است؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
می توانید بابت نگهداری حیوانات‌ در آپارتمان‌ شکایت کنید
در خصوص مدیریت‌ ساختمان‌ با همکاری ساکنین‌ مدیریت‌ را تعویض نمایید