مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی

با سلام و عرض خسته نباشید به شما زحمت کشان محترم اینجانب میخواستم بدونم آیا برای ثبت نام نیروی انتظامی آیا شبکه های اجتماعی از جمله اینستا و تلگرام و... آیا چک میشوند ، آیا گوشی یا شماره شنود میشود و پیرینت تماس ها و پیام هایش چک میشود!
با تشکر وسپاس فراوان

پاسخ ها :

استعلام حفاظتی برای استخدام در نیروی انتظامی استعلام برای استخدام استخدامی نیروی انتظامی استخدامی