مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک تصادفی داشتم با خودروی چانگان مدل 96 و مقصر من بودم. ما رفتیم بیمه و بیمه بابت هزینه صافکاری 500 هزار تومان به اون طرف داد. حالا طرف رفته شکایت افت قیمت کرده که کارشناس 9 میلیون تومان تعیین کرده. آیا من میتونم به نظریه کارشناس اعتراض بزنم. یا امکانش هست قاضی مبلغ کارشناسی رو کمتر یا قسطی کنه. ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

اعتراض به نظر کارشناس در افت قیمت خودرو کارشناسی افت قیمت خودرو تقسیط خسارت افت قیمت خودرو خسارت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو خودرو