مشاوره حقوقی رایگان - در رهن بودن ملک

من یه ملک خریدم که قرار شد مبلغ ملک رو طی دو چک پرداخت کنم چک اول مبلغ 300 میلیون بوده و چک دوم مبلغ 60 میلیون که بعد از تسویه وام و زمان زدن سند باید پرداخت میکردم فروشنده کارمند بانک میباشد که ملک در رهن بانک بابت ضمانت پرداخت که از حقوق خود فروشنده که کارمند همان بانک میباشد هرماه کم میشه حالا فروشنده دبه کرده و حاضر به سند زدن نیست و میگه نمیخوام واممو تسویه کنم در ضمن لطفا راهنمایی کنید که فروشنده میتونه سند نزنه برام و اینکه باید چیکار کنم من
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. عناوین خواسته شما متعدد می باشد. از جمله الزام به فک رهن، الزام به تنظیم سند رسمی و اگر در قرارداد وجه التزام تعیین کرده باشید آن مبلغ را هم می توانید مطالبه کنید. حتما حضورا با وکیل مشورت کنید.