مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت استخدامی مرزبانی ناجا

اینجانب به مدت پنج سال در مرزبانی ناجا بصورت پیمانی استخدام بودم الان هم به مدت 11ماه هست که منفک از خدمتم و در طول 11ماه کارهای رسمی شدنم را دنبال میکردم که پرونده ام تکمیل شده و به گزینش ناجا ارسال شده ولی بخاطر منفک از خدمت بودن و حدود 53 روز غیبت در طول پنج سال پیمانی بخاطر مشکلات خانوادگی که داشته ام و پر کردن فرم عدم تمایل به رسمی شدن و یک فقره فرار از خدمت که محکوم به پرداخت 900 هزار تومان بصورت تعلیق به مدت یک سال که تاریخ انقضاش تموم شده بدون هیچ موردی و به تازگی از دادسرای نظامی حکم بلامانعی جهت رسمی شدن گرفته ام با این حال گزینش ناجا تو کمیسیون پرونده را رد کرده اند. لطفا مرا راهنمایی کنید میگن کمیسیون یه بار اجرا میشه و رای جدید دادگاه هم تاثیرگذار نیست جهت رسمی شدنم. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با این وضعیت خدمتی بعید به نظر میرسد شایستگی سازمانی بازگشت به خدمت را دارا باشید