مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک

ملکی را خریداری کردم به مبلغ 400 میلیون که 350 میلیون آن را نقد طی یکفقره چک پرداخت کردم که فروشنده زمان معامله گفت که ملک در رهن بانک قرار داره بمبلغ 30 میلیون و قرار شد بعد از فک رهن سند به نام من بزنه و مابقی وجه رو دریافت کنه زمان انتقال که فرا رسید متوجه شدم بدهی ملک به بانک دو برابر مبلغ ذکر شده میباشد و فروشنده هم زیر بار فک رهن و انتقال سند نمیره
در ضمن در قراردادی که با هم نوشتیم مبلغ بدهی به بانک ذکر نشده فقط نوشته شده بدهکار به بانک هستش
حالا باید چیکار کنم که فک رهن کنه راهی هست که مجبورش کنم که فک رهن و سند بزنه
مرسی

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

دادخواست الزام به فک
رهن وتنظیم سند به
داد.کاه وتوقیف ملک

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که موعد مشخصی مقرر شده باشد و این موانع هم چنان موجود باشد باید دادخواستی با خواسته های الزام به فک رهن، الزام به تنظیم سند رسمی و احیانا خسارت های قراردادی مطرح کنید. موفق باشید.