مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. من معلم مدرسه غیر دولتی هستم و مدت 3 سال و 7 ماه دارای بیمه تامین اجتماعی هستم. مدت 6 ماه از اردیبهشت تا آبان مرخصی زایمان داشتم. اکنون مدرسه نیازی به من نداره. چون نیروها رو از اول مهر میگیره. آیا میتوانم با شرایط پیش آمده برای کرونا درخواست بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان داشته باشم؟
اگر میشه لطفا مراحل کار می فرمایید.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای دریافت بیمه بی کاری اعلام عدم نیاز کارفرما ویا اخراج شما لازم است با درداست داشتن اقرار نامه رسمی کارفرما در این خصوص ودیگر مدارک به کافی نت جهت ثبت ودرخواست بیمه بیکاری مراجعه واقدام کنید موفق باشید.