مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو حامل اتباع افغانی غیر مجاز

با سلام. من چند روز پیش سه نفر مسافر سوار کردم و از تربت جام عازم مشهد مقدس شدم. در ایست بازرسی مشخص شد که یک نفر از مسافرانم افغانی بدون مدرک است که من هیچ گونه اطلاع نداشتم و خودروی من را توقیف کردن و من را دادگاهی کردن و رای به بی گناهی من صادر شد. ولی خودرو را آزاد نکردن و اعلام داشتن که آزادی خودرو دست دادگستری نیست باید کارگزینی اتباع خارجی استان، رفع توقیف نماید. با مراجعه به آن جا اعلام داشتن باید خودرو 6 ماه توقیف باشد. خواهشمندم از شما من را راهنمایی کنید. چون من با ماشین معاش زندگی ام رو فراهم میکنم و از طرف دیگر مستاجر هم هستم. از شما ممنون میشم برای مشکلم راه حلی پیشنهاد کنید.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

دادگاه باید در رای صادر تکلیف خودرو رو مشخص میکرد به هر حال با صدور رای برائت منفی برای توقیف خودرو وجود نداره
به دادگاه مراجعه کنید به کارگزینی اتباع خارجه در استان هم مراجعه کن