مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هزینه از کمپ ترک اعتیاد

سلام. من یک میلیون و پانصد هزار تومن پول دادم و اومدن شوهرم رو بردن کمپ. فردای همون روز شوهرم به پدرش یواشکی زنگ زده بود که بره درش بیاره. پدر شوهرم زنگ زد به من و من رو راضی کرد که رضایت بدم که شوهرم رو از اون جا بیاره بیرون. من هم حرف پدر شوهرم رو زمین ننداختم و رضایت دادم. حالا که میخوام پولی رو که دادم پس بگیرم، ولی نمیدن. کسی میدونه چیکار کنم؟ لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی ام کنه. چون اون پول رو قرض کرده بودم.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

اگه قرارداد دارید طبق قرارداد عمل میشه وگرنه می تونید با ثابت کردن اینکه پول پرداخت کردید ازشون پس بگیرید با مراجعه به شورای حل اختلاف محل که دادخواست رو باید در دفتر خدمات قضایی ثبت کنی