مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد آپارتمان

سلام. من مستاجر یک واحد آپارتمان مسکونی هستم. خواستم بپرسم از لحاظ قانونی، موجر از چه زمانی می تواند برای فروش واحد خود اقدام نماید؟ چون با وجود شرایط کرونا هر روز مشتری جهت بازدید واحد، مراجعه مینماید.

پاسخ ها :

زینب فلامرزی

زینب فلامرزی :

استان :

فروشنده در حال حاضر هم میتواند نسبت به فروش منزل خود اقدام نماید لذا در هر صورت شما تا پایان مدت اجاره امکان انتفاع دارید و پس از آن در صورت فروش و اثبات آن مجبور به تخلیه خواهید بود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مالک می تواند هر زمان نسبت به فروش منزل اقدام نماید اما برای بازدید باید شرایط شما را نیز در نظر بگیرند