مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل رفت و آمد همسایه

سلام. من در آپارتمانی زندگی میکنم که خودم واحد آن را خریدم. یکی از همسایه ها با رفت و آمد های من مشکل دارد و می گوید آدم های مشکوک به خانه میاری که دزد و معتاد هستن و یا دختر و زن های فاحشه هستند. من مزاحمتی برایش نداشتم. من را تهدید به شکایت کرده است. میخواستم بدونم اعتراض و شکایت ایشان پیگردی هم دارد؟ با توجه به این که من صاحب خانه هستم و جزء حریم خصوصی من هست.

پاسخ ها :

شکایت از همسایه مجرد به دلیل رفت و آمد رفت و آمد مشکوک همسایه کنترل رفت و آمد توسط همسایه قوانین همسایگی همسایه