مشاوره حقوقی رایگان - زن تنها در اپارتمان

سلام و عرض ادب، ببخشید اگه میشه قبل از هر اقدامی راهنمایم کنید، من در اپارتمان 8 واحدی که هر طبقش دو واحده که چسبیده بهم همسایمون یه زن تنها بیوه هستش اجاره کرده و یه فردی مشکوک رفت آمد داره ازش سوال کردم میگن از اقوام هستن در صورتی، که هفته ای به این خانم سر میزنه و کارهای مشکوک انجام میده اول ها کفش خود رو جلوی در درمیاورد جدیدن کفش‌های خود رو به داخل خونه میبرن، و بی صدا درو باز میکنن یا ماشین کوچه بالای پارک میکنن شما دستور چی میفرمایید از چه راهی اقدام کنم ممنون میشم راهنمایم کنید به مشکل نخورم؟

پاسخ ها :

رفت و آمد مشکوک همسایه حریم خصوصی همسایه کنترل رفت و آمد همسایه حریم خصوصی فرهنگ آپارتمان نشینی حقوق همسایگی همسایگی همسایه قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان